Specialfräsning

Storlek eller plats spelar ingen roll.

Specialfräsningen för oss innebär att ta hand om de där lite udda uppdragen på svåråtkomliga platser. Specialfräsningen utför vi oftast med vår maskintyp ATV S-14 (se Maskinblad ATV S-14) men även med våra andra småmaskiner.

Fördelarna med vår specialfräsning är:

  • Vi kan fräsa hur stora stubbar som helst. Det tar bara längre tid beroende på hur stora de är. Kvaliteten på fräsning blir också lika bra med vår teknik.
  • Vi kan även genomföra Djupfräsningen (se Produktblad Djupfräsning) i en riktigt trång miljö där man vill omplantera eller på en riktigt gammal kyrkogård vill få ex. en gravplats till.
  • Vid Special – Djupfräsning av små stubbar i plattsättning använder vi exempelvis denna teknik då vi kan precisionsfräsa mer viket spar mycket för- och efterarbete för stensättarna.

Vi kan alltså ta bort de flesta stubbar oavsett var de är placerade. Exempelvis stubbar mellan gravar, i sluttningar, på avsatser osv. På extra svåråtkomliga platser går det också att lyfta in vår utrustning med kranbil vilket vi har gjort vid flera fräsuppdrag.

Så tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!


Produktblad specialfräsning

Hasselholm_produktblad_Specialfrasning.pdf

Post och besökadress:

Hasselholm AB
Gamla Hemsjövägen 2
SE- 44196 Alingsås

Telefon och kontakt

Tel växel:+46(0)322 502 90
Kontakt: info@hasselholm.se

Danskt gratisnummer &
Unsere deutsche Rufnummer:

Danskt gratisnummer:
+45 80 88 12 16
Unsere deutsche Rufnummer:
+49 (0)40 29 99 94 90